Кримінал

За сім ударів по голові чоловіку дадуть від 7 до 10 років

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого           ч. 2 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 26-річний чернігівець підозрюється в убивстві своєї матері

Так, встановлено, що 09.06.2018 приблизно о 19:00, мешканець с. Серединка Чернігівського району Чернігівської області, перебуваючи в квартирі по проспекту Миру в м. Чернігові в стані алкогольного сп’яніння, в ході конфлікту, що виник із мотивів раптових неприязних стосунків до потерпілого, діючи умисно, спричинив останньому руками та ногами тілесні ушкодження по різних частинах тіла.

Фатальними для потерпілого стали тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні в момент заподіяння, які виникли внаслідок спричинення обвинуваченим не менше семи ударів руками та ногами в ділянку голови потерпілого. Від отриманих травм потерпілий помер через 15 днів.

Чернігівська місцева прокуратура забезпечуватиме публічне обвинувачення у вказаному провадженні та вимагатиме призначення покарання, визначеного ч. 2 ст. 121 КК України, яке становить від 7 до 10 років позбавлення волі.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button