Кримінал

За збут наркотиків житель Прилуччини проведе за ґратами шість років

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури 32-річного мешканця Прилуцького району визнано винним за незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу та незаконне зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 307, ч.2 ст.309 КК України). Ічнянський районний суд Чернігівської області визначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річний закладник із Чернігова до суду сидітиме під домашнім арештом

У процесі судового розгляду прокурори довели, що чоловік у червні 2021 року незаконно збував іншій особі особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, за що отримував грошову винагороду. Крім того, в ході проведення санкціонованого обшуку в господарстві останнього працівниками полії виявлено та вилученого небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під час судового розгляду обвинувачений свою причетність до вчинення інкримінованих йому злочинів заперечував. Однак його доводи були спростовані доказами сторони обвинувачення.

Вирок суду може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button