Кримінал

Затримано грабіжника, який зривав ланцюжки з жінок

Цей 20-річний крадій може бути причетним до майже десяти злочинних епізодів. Лише вчора спритнику вдалося зірвати два ланцюжки. Зупинити правопорушника поліцейським допомогла небайдужість випадкового свідка.

Пограбування сталося на вулиці Гоголя між шостою та сьомою годинами вечора. Зловмисник зірвав золотий ланцюжок з іконкою із шиї жінки та побіг геть. Саме в цей час із під’їзду вийшов 30-річний чернігівець з велосипедом. Його увагу привернув розпачливий крик потерпілої. Чоловік побачив, куди тікає грабіжник, наздогнав його на проспекті Миру та передав поліції, що прибула на виклик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Льотній за 40 хвилин пограбували двох жінок

Останнім часом в обласному центрі зафіксовано близько десяти аналогічних грабежів. Наразі співробітники Чернігівського відділу поліції встановлюють причетність затриманого до цих злочинів.

Як встановили поліцейські, золоті ланцюжки молодик здавав у ломбарди. Потенційними жертвами обирав жінок старшого віку, бо розумів, що вони не зможуть його наздогнати. Виручені гроші програвав у лотереї.

Чоловік у скоєному зізнався й надав правдиві свідчення. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Джерело: Національна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. неравнодушного гражданина нагродить. Побольше б таких мужчин. Только не понятно где ж полиция, разьезжающая на крутых тачках. Прибыла только забрать. А ловить кто должен?

Back to top button