Кримінал

Збиті корови і перевернута машина: чим завершилася історія із ДТП у Сновській громаді

Наприкінці липня неподалік Сновська трапилася дорожньо-транспортна пригода. В селі Займище водій автівки «Hyundai» не впорався з керуванням і збив двох корів. Автомобіль перевернувся. Постраждали також пасажири. Всього в салоні перебувало четверо людей.

Правоохоронці встановили, що 53-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тест показав перевищення рівня алкоголю в крові чоловіка у понад сім разів.

Дві корови внаслідок аварії загинули.

Як стало відомо, кримінальне провадження в даній справі закрите.

«За даним фактом було розпочате кримінальне провадження. На даний час воно закрите у зв’язку із тим, що відсутні потерпілі і винуватець аварії компенсував всі витрати власникам збитих корів. Відносно даної особи складено два адміністративні протоколи (ст. 130 і ст. 124). Це питання перебуває на контролі також в обласній прокуратурі. Обов’язково буде судове засідання», — зазначив під час сесії Сновської міської ради начальник сектору поліцейської діяльності №1 (м. Сновськ) Ігор Богдан.

«Це питання перебуває також на контролі в ОВА і в районній військовій адміністрації. Буде судове засідання», — зазначив присутній на сесії начальник Корюківської РВА Іван Ващенко.

Ще статті по темі

Back to top button