Кримінал

Жінка вдарила співмешканця ножем у груди

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне заподіяння потерпілому тяжкого тілесного ушкодження).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині посеред дня ножем поранили чоловіка

Досудовим розслідуванням встановлено, що 11.02.2020 близько 3-ї години ночі підозрювана, перебуваючи у власному будинку в с. Лукашівка Чернігівського району та області, в ході сварки нанесла співмешканцю удару ножем в ділянку грудної клітки, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження.

Надалі підозрювана залишилася біля пораненого чоловіка та викликала «швидку». Того ж дня її було затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронних засобів контролю.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає безальтернативне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button