Кримінал

Житель Чернігівщини наловив риби на 60 тисяч гривень

На Чернігівщині прикордонники викрили чоловіка, який здійснював незаконний вилов риби та завдав збитків державі на суму більш як 60 тисяч гривень.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Учора, 7 квітня, перевіряючи отриману інформацію, співробітники оперативно-розшукового відділу Чернігівського прикордонного загону спільно з представниками рибоохоронного патруля та Новгород-Сіверського районного відділу поліції в прикордонні Новгород-Сіверської громади на річці Десна викрили чоловіка на незаконному вилові риби.

48-річний мешканець прикордоння ловив рибу з човна. За допомогою заборонених знарядь лову – трьох поріжних сіток, – під час нерестової заборони в протизаконний спосіб порушник добув 38 екземплярів риби, загальною вагою 37 кг: чоловік ловив рибу з човна за допомогою заборонених трьох поріжних сіток. Таким чином він незаконно виловив 38 рибин: лящ — 18, карась сріблястий – 17, плоскирка – одна, щука – одна та ще одного підуста (червонокнижного).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В перший день нерестової заборони браконьєр з Чернігівщини наловив сітками риби на понад 50 тисяч гривень

Улов, загальна вартість якого становить 61 591 грн, сітки та човен правоохоронці вилучили. Представники рибоохоронного патруля склали протокол за ст. 90 КУпАП, а співробітники НП України надіслали повідомлення для внесення відомостей до ЄРДР за ст. 249 КК України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button