Кримінал

Житель Чернігівщини незаконно зберігав зброю та боєприпаси (Фото)

Оперативники регіонального управління внутрішньої безпеки поліції спільно зі слідчими Прилуцького районного відділу поліції вилучили автомат «АКМ-47» та магазини до нього, боєприпаси до автоматичної зброї, а також комплект форменого одягу армії російських окупантів.

24 травня, в ході відпрацювання оперативної інформації, поліцейські провели санкціоновані обшуки в оселі 32-річного мешканця села Дорогинка на Прилуччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині двоє п’яних молодиків напали на сусідку (Фото)

Оперативники ВБ спільно зі слідчими Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької міжрайонної прокуратури виявили та вилучили у чоловіка автомат «АКМ-47» та запас магазинів до нього, а також боєприпаси до автоматичної зброї калібру 5,45 мм та «польову» форму армії рф. Вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень.

За цим фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Нині планується повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button