Кримінал

Житель Чернігівського району зберігав удома чималу кількість боєприпасів

Мешканець Чернігівського району зберігав удома чималу кількість боєприпасів, а також наркотичні речовини. Поліція відкрила кримінальні провадження, порушнику загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції отримали інформацію, що 38-річний мешканець району зберігає вдома боєприпаси.

Під час проведення санкціонованого обшуку у господарстві чоловіка було виявлено: артилерійські снаряди різних калібрів, гранатомет, набої до крупнокаліберного кулемета, зривники до протитанкових мін, запали та сигнальні ракети. Крім того, поліцейські вилучили у зловмисника близько 500 грамів висушених рослин коноплі.

Все виявлене правоохоронці вилучили. Співробітники вибухотехнічного відділу поліції Чернігівщини знешкодили зривники та запали у безпечному місці за межами населеного пункту. Решту речових доказів було направлено на експертизу.

Поліція відкрила кримінальні провадження:

— за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

— за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button