Кримінал

Жителя Ічнянщини засуджено до трьох років за 98 грамів конопель

Ічнянським відділом Прилуцької місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя одного з сіл Ічнянського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання та перевезення наркотичних засобів без мети збуту).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець отримав 4 роки ув’язнення за наркотики

Установлено, що раніше судимий за зберігання наркотичних засобів 28-річний місцевий житель у липні 2018 року, перебуваючи на полі поблизу ферми одного з сіл Ічнянського району, знайшов декілька стебел рослин конопель, які зірвав і приніс до домоволодіння, в якому проживає, висушив, подрібнив їх для власного вживання та залишив зберігати без мети збуту. В подальшому зазначений наркотичний засіб, загальною масою в перерахунку на суху речовину 98,4 грама, вилучено працівниками поліції за місцем проживання вказаної особи під час проведення санкціонованого обшуку.

Вироком Ічнянського районного суду обвинуваченого засуджено до 3 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button