Кримінал

Злочинці зайшли «по закуску» до тяжкохворої бабусі

Поліцейські Коропського відділення поліції затримали двох грабіжників, які забрали в прикутої до ліжка бабусі продукти харчування.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

До чергової частини Коропської поліції звернулась дочка 79-річної місцевої мешканки, яка повідомила, що в будинок до її матері, яка тяжко хворіє і вже тривалий час не підводиться з ліжка, зайшли двоє невідомих. Непрохані гості мовчки попрямували до холодильника, звідки забрали всі продукти.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Опитавши бабусю та її дочку, правоохоронці встановили прикмети зловмисників і розпочали їх пошуки.

Після відпрацювання підоблікового контингенту, поліцейські вийшли на слід двох 33-річних місцевих мешканців, які вже раніше мали проблеми із законом. Їх було затримано та доставлено до Коропського відділення поліції.

Останні не заперечували своєї причетності до правопорушення та в усьому зізнались. Розповіли, що продукти їм знадобились для пиятики, тому й вирішили зайти до старенької, яка не зможе вчинити спротиву.

Наразі за цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button