Кримінал

Зняв куртку і кинув: у Чернігові патрульні затримали чоловіка, що кинув свого товариша

Позавчора, о 21:00 годині, на лінію 102 надійшло повідомлення, що щойно на вулиці Максима Загривного невідомий чоловік зняв куртку з іншого невідомого, який лежав на землі, та пішов у напрямку найближчої зупинки громадського транспорту. Чоловік, що лежав, так і лишився на землі. На місце негайно направили екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські знайшли чоловіка, якого лишили у безпорадному стані. Виявилося, що він живий, лише з явними ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Ним виявився 39-річний чернігівець.

Поспілкувавшись із заявником, патрульні з’ясували прикмети невідомого, який зняв куртку з потерпілого. На зупинці громадського транспорту інспектори знайшли очевидців, які розповіли, що громадянин, схожий за описом, сів у тролейбус, який їхав у центр міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний чоловік зарізав випадкового перехожого

На вулиці Кирпоноса патрульні виявили тролейбус, у салоні якого був чоловік, дуже схожий на розшукуваного. В руках він тримав куртку.

Охоронці порядку зняли з тролейбуса пасажира та доставили його на місце, де сталося пограбування. Там на них чекали потерпілий та заявник. Перший упізнав свою куртку, а другий, у свою чергу, – чоловіка, який роздягнув потерпілого.

Та більше вразило патрульних те, що потерпілий та особа, яка його роздягнула, виявилися знайомими. Напередодні вони спільно вживали алкоголь. Але, що сталося і чому покинув товариша у безпорадному стані, ще й роздягнув того, затриманий пояснити не зміг.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button