Кримінал

Зухвале вбивство в Ніжині: 23-річного ніжинця зарізали у власній квартирі

Учора вночі, 10 березня, до поліції Чернігівщини надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир м. Ніжина кілька хвилин тому від ножового поранення помер 23-річний місцевий мешканець.

Оперативниками встановлено, що парубок перебував удома та готувався відпочивати, як у двері постукав зловмисник. Він зухвало ввірвався в квартиру та без будь-яких пояснень, у присутності матері загиблого, наніс хлопцеві фатального удару ножем у ділянку грудної клітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок охоронцю «Кварталу» за вбивство набув законної сили

На жаль, потерпілий помер за лічені секунди, до приїзду екстренної медичної допомоги.

Працівниками управління карного розшуку, спільно з оперативниками Ніжинського РВП ГУНП у Чернігівській області за «гарячими слідами» проведено комплекс заходів і встановлено вбивцю – 46-річного раніше судимого жителя м. Ніжин.

Зловмисник навіть і не думав розкаюватися у вчиненому й одразу ж почав переховуватися, намагатися втекти. Працівники карного розшуку у співпраці з колегами-поліцейськими перекрили всі можливі виїзди з м. Ніжин, а також можливі місця переховування. За результатами проведення оперативно-розшукових заходів душогуба було затримано на вокзалі.

Мотиви вчинення наразі не зрозумілі.  На цей час вирішується питання щодо повідомлення останньому про підозру та обранні міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Джерело: Департамент карного розшуку

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button