Кримінал

Вирок охоронцю «Кварталу» за вбивство набув законної сили

Чернігівський апеляційний суд 11 січня 2021 року за участі держобвинувача обласної прокуратури розглянув апеляційні скарги захисника обвинуваченого та потерпілої у кримінальному провадженні на вирок Деснянського районного суду міста Чернігова.

Нагадаємо, 12 червня 2020 року колегія суддів підтримала позицію прокуратури та визнала чернігівця винуватим у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У резонансній справі про подвійне вбивство «знахарями» подружжя з міста Києва ухвалено новий вирок

Згідно з обвинуваченням, визнаним судом доведеним, інспектор з охорони магазину «Квартал», запідозривши потерпілого у крадіжці з магазину по вулиці Льотній, 5А у м. Чернігові, завдав чоловіку удару ножем у живіт, який для останнього виявився смертельним.

Не погоджуючись із таким рішенням суду, адвокат обвинуваченого подав апеляційну скаргу, в якій просив кримінальне провадження стосовно свого підзахисного закрити. Потерпіла – дружина померлого, наполягала застосувати до винуватця більш суворе покарання.

Прокурор у судовому засіданні вказав, що, зважаючи на фізичний і матеріальний стан підсудного, призначене покарання буде достатнім для його виправлення та перевиховання.

Відтак, колегією Чернігівського апеляційного суду вирок залишено без змін і наразі набув законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button