Кримінал

Зухвалі вчинки корюківчан: за що жителі платили штрафи

За даними Корюківської міської ради, протягом минулого року порушників громадського порядку та благоустрою було декілька. Чотири вчинки – особливо зухвалі.

Сміття – під дерево

18 лютого 54-річний корюківчанин виніс пакет зі сміттям зі своєї оселі і залишив його під деревом біля водойми, що у центрі міста. «Не вдома – не моє». Однак випадковий свідок такого нахабного «прибирання» не розгубився і викликав поліцію.

Адмінкомісією при виконкомі міської ради порушника було оштрафовано на 1360 гривень.

Чотири петунії

10 липня о 3 годині ночі 52-річна жінка викрала чотири рослини – петунії – з підвісних клумб у центрі Корюківки. Згодом посадила у себе на подвір’ї. Але глухої ночі не спали очі міських відеокамер і ще деякі корюківчани. Отож наступного дня свій вчинок жінка вже пояснювала правоохоронцям, мовляв, «дуже любить квіти».

Чотири поцуплені з клумби петунії обійшлися корюківчанці у 1360 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнний стан у дії: поліція виявила 200 адмінпорушень, підроблені документи і крадений автомобіль

Розбита пляшка

30 листопада о 22.30 на центральній площі міста 25-річний молодик розбив скляну пляшку. Свідки такого нахабства викликали поліцію. Корюківчанину присудили штраф у розмірі 1360 гривень, але наразі він його ще не сплатив.

Відро нечистот

26 травня опівдні 47-річний житель міської вулиці Братчикова вилив відро нечистот з власного подвір’я просто на дорогу. З цим не змирилися місцеві жителі. «Гидка справа» обійшлася чоловікові у 1360 гривень.

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button