Суспільство

Воєнний стан у дії: поліція виявила 200 адмінпорушень, підроблені документи і крадений автомобіль

Із запровадженням воєнного стану поліція Чернігівщини працює в посиленому варіанті несення служби, до цілодобового патрулювання та оперативних заходів залучено велику кількість поліцейських. Про це повідомляє прес-служба відомства.

За час правового режиму поліцейські перевірили більше 2400 транспортних засобів та 2500 осіб, виявили та задокументували 200 адміністративних правопорушень. Основні причини – керування у стані сп’яніння та порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що думають чернігівці про воєнний стан

Серед правопорушень:

У Вертіївці Ніжинського району зупинили легковик, водій якого пред’явив підроблене посвідчення водія. Під час перевірки документа за базами Нацполіції встановлено, що посвідчення було видано на іншу особу.

У Бахмачі поліція затримала автомобіль, що перебував у розшуку в Дніпропетровській області, а поблизу Мени поліцейські вилучили мисливську рушницю, яку житель райцентру перевозив, не маючи документів на право зберігання та носіння зброї, рушницю вилучено.

Поліція продовжує нести службу в посиленому варіанті до особливого розпорядження.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Не, он хороший, он в четверке меров, и первый по об.....,:

    Это ихняя ежедневная работа. Когда вы перестанете врать и колотить понты. Вы что?, всех держите за дураков?, при чем здесь военный стан?, это работа ментов, ЕЖЕДНЕВНО

Back to top button