Культура

Активний відпочинок і творчий розвиток: у Коропській громаді відбувся захід згуртування (Фото)

Взяти участь в опитуваннях, надати пропозиції до проєктів, виготовити патріотичний сувенір із паперу, помалювати та погратися в ігри, скуштувати смачні напої й отримати солодкий сюрприз – це можна було зробити сьогодні під час заходу згуртування для дорослих і дітей.

Відбувся він зранку у сквері імені Миколи Кибальчича.Про це повідомляють у Коропській громаді.

На заході діяли декілька локацій:

Громадське обговорення «Скажи свою думку»: дорослі й діти надавали пропозиції щодо проєктів «Чиста H₂O – запорука життя» та «Капітальний ремонт Коропської ЗОШ І-ІІІ ст імені Т.Г.Шевченка». Записані ідеї всі охочі прикріплювали прищіпками та приклеювали на фліпчарт.

Онлайн-опитування: поряд відвідувачі брали участь у розширеному онлайн-опитуванні стосовно цих проєктів.

Майстер-клас із паперопластики від ЦДЮТ: хлопчики й дівчатка (а також їхні батьки) виготовили з паперу патріотичні сердечка, весело поспілкувались та отримали за старання гостинці.

Заходи психоемоційної підтримки від ТЧХ: за столиком благодійної організації можна було намалювати малюнок, пограти в ігри, поспілкуватися з волонтерами.

Поряд можна було випити прохолодного мохіто або гарячого трав’яного чаю з печивом. Корисні напої пропонували працівниці терцентру.

Неподалік, біля ринку, в цей час відбувався благодійний концерт. Свою творчість глядачам дарували народні аматорські колективи Коропського БК – духовий оркестр і хоровий колектив «Калиновий квіт», співочий колектив Риботинського БК і солістка Аполінарія Савінова.

Захід відбувся в межах проєкту DOBRE. Голос громад – Чернігівщина, який впроваджує ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» у межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Ще статті по темі

Back to top button