Культура

«Аліса та дивовижний квест»: у філармонії презентували розважальну програму (Фото)

4 червня Чернігівський обласний філармонійний центр представив інтерактивну розважальну програму «Аліса та дивовижний квест». Про це повідомляють у пресцентрі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм.

Зала філармонійного центру зібрала чимало глядачів, серед яких були і діти, чиї батьки нині захищають нашу державу в лавах Сил оборони України. Показ програми відбувся в Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії.

Пірати зухвало викрадають чарівний артефакт у Феї і вимагають викуп.
Тож похресниця Феї Аліса не зможе отримати свій подарунок на іменини. Чи зможе? Але ж для викупу потрібна ціла скриня золота! Допомогти можуть казкові герої — Королева, Зайчиха і Капелюшник, чарівні тварини… І звісно — захоплені юні глядачі, які спільно з героями казки долають перешкоди, беруть участь у різноманітних іграх та конкурсах, щоб наздогнати негідників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівському Валу облаштували лялькове царство

Разом з глядачами дивовижний музично-танцювальний квест проходили артисти філармонійного центру Анна Михневич, Марина Маккей, Дмитро Обєдніков, Олександр Сьомченко, Яна Сидоренко, Дар’я Михневич, Ксенія Трубіна, Катерина Іващенко-Василяко, Віктор Войников, Катерина Велика, Іван Гладков, Тетяна Герус, Євген Олещенко, Артем Коптель, Ольга Кузьменко, Світлана Кугук.

Після програми юні глядачі мали нагоду сфотографуватися з улюбленими казковими героями.
11 червня о 12:00 інтерактивна розважальна програма «Аліса та дивовижний квест» – знову на сцені філармонійного центру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button