Культура

Аматорський ансамбль з Куликівської громади відсвяткував 20-річчя

В Орлівському сільському будинку культури 3 вересня відбувся творчий вечір аматорського ансамблю народної пісні «Червона калина» з нагоди 20-річчя  творчої діяльності. Про це на сторінці «Куликівська громада» у Facebook повідомляє Лідія Чобітко.

Учасники колективу захопили в полон увагу і серця глядача з першої хвилини концерту і тримали їх упродовж усього вечора своїми потужними голосами, щирістю і безпосередністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівському драмтеатрі розпочався 96-й театральний сезон (Фото)

Цього вечора вітали колектив з ювілеєм заступник селищного голови Віктор Богдан, начальник Управління ОКТСМС Світлана Масльонка. Посадовці зичили ювілярам ще довгих років творчої діяльності, вручили Почесну грамоту Куликівської селищної ради, подарунковий сертифікат, квіти та солодощі винуватцям свята. Староста  Орлівського старостинського округу Валентина Бусел до святкового концерту подарувала учасникам колективу нові вишивані сорочки. На сцені ж подякувала артистам за відданість аматорскому мистецтву і за те, що дарують свою творчість і українську пісню глядчам ось же багато років, також вручила артистам Подяки від Орлівського старостату.

Пісенними дарунками вітали ювілярів колеги по сцені Анатолій Бобень, Світлана Приходько, тріо «Колорит», Любов Плаза. Натхненно співали ювілярам юні орлівські артистки — учасниці вокального ансамблю «Позитив».  Неповторну і теплу  атмосферу вечора створила ведуча — відома на Куликівщині майстриня художнього читання Надія Куліченко. Зворушливий момент концерту — теплі вітання і подарунки від дітей і онуків учасників колективу «Червона калина».  І звичайно теплі слова і подарунки від керівника колективу — Катерини Лаптій. Овації залу і море позитивних емоцій.  У вечірній час зала була переповнена. Серед глядачів не лише орлівці. На ювілейний концерт завітали і сусіди — грабівці і смолянці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button