Культура

Благодійний пісенний тур «Молімося за Україну» пройшов на Чернігівщині

Благодійний пісенний тур «Молімося за Україну» пройшов у селах Михайло-Коцюбинської територіальної громади. Єдина мета – допомога Збройним силам України.

Збірна команда аматорів сцени та місцевої школи мистецтв відвідала з концертами майже усі старостинськи округи, зібравши до благодійної скрині 30 тисяч гривень. Про це повідомляють у Чернігівській РДА.

Організатори цієї благодійної ініціативи налагодили контакт із представниками структурного підрозділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Північ» та дізнавшись про нагальні потреби захисників, вирішили придбати на зібрані кошти п’ять комплектів бензопил, з цепками та олією до них. Крім цього власноруч зробили понад сотні «окопних свічок».

Вони запросили військових до себе в гості і в урочистій обстановці передали їм допомогу. Місцеві артисти у піснях та віршах висловили подяку і підтримку українським бійцям та вшанували загиблих солдат хвилиною мовчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Рубікон»: у Молодіжному театрі покажуть виставу про воєнні дії на Чернігівщині

Військові подякували всім жителям територіальної громади, хто організовував, брав участь та відвідував концерти за допомогу, та наголосили, що їхня підтримка вкрай важлива для Збройних сил України, піднімає бойовий дух у боротьбі з ворогом, наближає до перемоги. Цю допомогу вони передали в бойові підрозділи що боронять Чернігівщину.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button