Культура

Благодійний різдвяний ярмарок відбувся у менській бібліотеці (Фото)

Щоб передати часточку вашого душевного тепла та трішки підтримати матеріально  воїнів ЗСУ, які захищають всіх нас на фронті, зовсім не обов’язково їхати кудись далеко.

Можна придбати на благодійному Різдвяному ярмарку новорічні іграшки, зроблені бібліотекарями та креативними користувачами бібліотечних закладів Менської громади, адже всі кошти, виручені від продажу, підуть на потреби ЗСУ. Про це повідомляють у Менській міськраді.

Директорка бібліотеки Олена Невжинська розповіла: «Ми спочатку навіть сумнівалися, що новорічно-різдвяний декор будуть розкуповувати так швидко. Адже сьогодні немає такого відчуття свята, як зазвичай. Для кожного зараз найбажаніше та найочікуваніше свято — наша Перемога. Мабуть саме відчуття того, що таким чином можемо підтримати наших воїнів та підняти їх бойовий дух і спрацювало. Бо хоч про ярмарок і не повідомляли, але покупців прийшло дуже багато. Ті, хто зайшов, телефонували своїм рідним та знайомим».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вогники тепла»: у Ніжині за день виготовили 665 окопних свічок для військових

 «Які креативні та цікаві поробки пропонувалися на ярмарці — справжні мистецькі витвори. При вході вас зустрічає ялинка з жердинок. Вона просто дивовижна, аж захоплює подих. Прикрашена також особливими іграшками – це і янголятка, і фарбовані горішки на стрічках, і цікаві прикраси з шишок, шпагату. Ялинкових прикрас, різдвяних віночків.

Також було різноманіття різних солодощів. Традиційні різдвяні імбирні пряники різних форм і оздоблення, різні торти.  Також можна було придбати оригінальні плетені рукавички чи заколочки для дівчаток. А ще в бібліотеці створені незрівнянні фотозони, де за символічну плату можна зробити фото на згадку. Кошти від цього також перерахують на ЗСУ», — йдеться у повідомленні.

На ярмарку зібрано понад 18 тисяч гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button