Культура

Чернігівський мандрівник Олександр Волощук про «Парагвайське щастя»

Олександр Волощук відомий у Чернігові як журналіст, письменник і мандрівник. Тож усі свої подорожі він описує у книжках. Нова книжка, яку пан Олександр нещодавно презентував у Чернігові, має назву «Парагвайське щастя».

Це вже одинадцята книжка автора і його перший історичний роман. Книжка стала підсумком подорожі Олександра Волощука Південною Америкою у 2018 році. На прикладі однієї вигаданої родини автор розповів про життя українців у Парагваї впродовж більш ніж 80 років. Зараз нащадки переселенців – це самодостатні та щасливі люди. Тож зрозуміло, що повертатися до України вони не планують.

Як відомо, книжки краще читати, ніж чути про них відгуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зустрічі в Сновській громаді обговорили стан справ на кордоні та можливе вторгнення ворога (Фото)

«Парагвайське щастя» є в КМЦ «Інтермеццо» та в магазині «Зелена лавка» (в приміщенні істфаку біля Валу). Якщо купити, то краще безпосередньо в мене, бо в магазинах вони з націнкою. Усі охочі придбати можуть знайте мене у Фейсбуку», – у коментарі для ЧЕline зазначив Олександр Волощук.

До речі, «Парагвайське щастя» видане накладом у 400 примірників. Окрім Чернігова, автор планує презентувати книжку в інших містах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button