Культура

Чернігівський драмтеатр відновлює роботу

Після майже п’ятимісячної перерви, спричиненої карантинними обмеженнями у зв’язку з поширенням в Україні захворюваності на коронавірус, Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка відновив роботу згідно з відповідним наказом Департаменту культури.

Генеральний директор театру Сергій Мойсієнко повідомив про роботу колективу в дистанційному режимі протягом березня-липня поточного року, організацію режисерами і акторами читання сценаріїв та репетицій у форматі онлайн, започаткування нових мистецьких проектів в Інтернет-мережах тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батуринську фортецю у 2021 році реконструюють за програмою “Велике будівництво”

Звернув увагу на запобіжні заходи, які наразі вживаються працівниками закладу з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції в будівлі театру, зокрема, регулярне проведення дезінфекції внутрішніх приміщень, температурний скринінг на вході до театру, обмежена кількість людей на репетиціях, обов’язкова вимога перебувати в масках, забезпечення дотримання санітарної дистанції при розташування глядацьких місць у театральній залі в шаховому порядку, інші профілактичні заходи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button