Культура

Чернігівський гурт «Голос душі» презентував першу пісню з майбутнього романтично-іронічного альбому

Чернігівський гурт «Голос душі» – це романтична іронія в стилі поп-інді-рок. Сингл став першим із майбутнього іронічно-романтичного альбому гурту.

Пісня присвячена всім мешканцям багатоповерхівок. Адже багато хто має сусідів, які курять у квартирі, викидають сміття з балкона чи галасують серед ночі… Кожен куплет – це іронічно подані реальні історії з життя, які були «підслухані» в кометарях фейсбука. Але насправді тут завуальована більш змістовна ідея: якщо «крокувати до Європи» і будувати країну з європейськими стандартами, то треба починати цей шлях із себе. І коли кожен стежитиме за своїми вчинками, це допоможе сформувати свідоме цивілізоване суспільство, в якому люди поважатимуть особисті кордони одне одного та дивитимуться в одну сторону, а не «хто куди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський гурт «Голос душі» презентував пісню до дня народження Кобзаря (Відео)

«Зазначимо, що використали суржик у приспіві, аби підкреслити безглуздість таких мстивих вчинків. Ми впевнені, що «не получається» – це відмовка байдужих і безвідповідальних людей. Просто треба вміти домовлятися та іти на компроміс!» – розповіли музиканти гурту.

«Щоправда, ми й самі інколи є такими сусідами, які співають пісні допізна, а нам стукають у стінку!» – зізналась лідерка гурту Ольга Швед. – Ми переробляли її тричі впродовж трьох років, щоб нарешті нам сподобалось те, як вона має звучати.

Це дуже важливий крок для нас, адже ми багато працювали над створенням цієї композиції. Також скоро вийде кліп, який ми почали знімати ще до початку карантину, а завершуємо зараз».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button