Культура (Вiдео)

Чернігівський гурт «Голос душі» презентував пісню до дня народження Кобзаря (Відео)

«Нам не однаково, чи будем ми жить в Україні, чи ні…» Нова пісня гурту «Голос душі» присвячена дню народженню Т. Г. Шевченка та воїнам, які захищають нашу країну від російської агресії на сході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський гурт «Голос душі» записав відео до власної романтичної пісні (Відео)

«Пісня народилася рік тому, як завжди, спонтанно. Мабуть, душі загиблих хлопців допомагали нам згори. Ми настільки надихнулися словами, що вже через три дні записали демоверсію. Вже тоді її порівняли з сучасним гімном», – зазначає співачка гурту Ольга Швед.

«Це симбіоз минулого і сьогодення. Кобзаря і Революції Гідності. Болю і Любові. Нескореного бажання бути вільними і незалежними. Україна зможе вистояти, побороти ворогів і подолати всі перешкоди на своєму шляху, якщо лиш нам буде НЕ однаково».

Разом із прем’єрою пісні гурт презентував також «mood video» до неї. Зйомки відбулися в Чернігівському військово-історичному музеї, у спеціальній виставковій залі, присвяченій сучасній війні. Також у відео використані реальні кадри бойових дій, зокрема, надані відомим військовим журналістом Михайлом Ухманом.

158770857_195115021947740_3102727902901569109_n

«Ми граємо авторські пісні у стилі поп-інді-року. Ця пісня для нас дуже особлива. Вона є життєствердною та дає надію на те, що «рай на землі» – це саме Україна, описана у віршах великого поета», – наголошують музиканти гурту «Голос душі».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button