Культура

Чернігівський музей пропонує оригінальні великодні сувеніри

Життя не стоїть на місці, тож мистецькі заклади в Чернігові прагнуть відповідати духу сучасності. Для цього доводиться практикувати передові форми роботи та паралельно прищеплювати новим поколінням музейних відвідувачів любов до прекрасного, літератури і мистецтва. У цій справі музей-заповідник Михайла Коцюбинського, що в Чернігові, аж ніяк не пасе задніх. ЧЕline уже розповідав, що цей заклад – єдиний в області, де можна самому напекти імбирних пряників і прикрасити їх глазур’ю. Така практика стала постійною, особливо до різних свят – Дня святого Миколая, 8 Березня тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівському музеї випікають пряники

І вже незчуємось, як скоро відзначатимемо одне з головних християнських свят – Великдень. Із нагоди цього свята також заведено радувати милих серцю людей приємними подаруночками. Тож у музеї-заповіднику готуються і до цього свята – пропонують усім охочим оригінальні великодні сувеніри – яєчка, прикрашені нитками, стрічками й намистинками.

До речі, за словами Наталії Коцюбинської, заступниці директора з наукової роботи музею-заповідника Михайла Коцюбинського, музейні працівники напрочуд талановиті, тож вміють робити все.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button