Культура

Чернігівський оркестр «Філармонія» гастролює в Іспанії та Португалії

Від початку року тривають традиційні гастролі Академічного симфонічного оркестру «Філармонія» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм в Іспанії і Португалії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка з Ніжина ошелешила своїм тембром і розвернула всі тренерські крісла «Голосу країни» (Відео)

Щороку в січні (окрім 2021-го, коли пандемія внесла в гастрольні графіки свої корективи) Академічний симфонічний оркестр під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача завойовує серця іспанських і португальських глядачів найкращими зразками високого музичного мистецтва. У 2022-му році гастролі чернігівського оркестру розпочалися 1 січня виступом в іспанській Гранаді. Відбулися концерти в Мадриді і Більбао, Памплоні і Лісабоні, Саламанці та Сарагосі…

Представлений репертуар — популярна класична музика, зокрема Бетховен, Россіні, Орф, твори сучасних композиторів. У концертах оркестру «Філармонія» беруть участь відомі у світі музики солісти-вокалісти, хорові колективи.

На початку лютого музиканти Академічного симфонічного оркестру «Філармонія» повертаються додому, до Чернігова. І обіцяють докладніше розповісти про цікавинки, пов’язані з цьогорічними закордонними гастролями.

Чернігівський обласний філармонійний центр

фестивалів та концертних програм

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button