Культура

День Державного Прапора у Крутах (Фото)

У героїчних Крутах, що вже протягом століття є знаковим місцем для багатьох поколінь борців за волю та незалежність, 23 серпня відбулися урочистості з вшанування головного державного символу країни – Прапору України. Прапору, що є символом свободи і волі, віри та сили українського народу.

Урочистий захід до Дня Державного Прапора України розпочався з козацьких маршів у виконанні духового оркестру обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Анатолій Ткачук).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський спільно з відомими українцями привітав співгромадян з Днем Державного прапора (Відео)

Привітали учасників святкової акції голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко і голова обласної ради Ігор Вдовенко. Андрій Прокопенко, Ігор Вдовенко і начальниця управління Державної міграційної служби України в області Ксенія Лук’янець виконали почесну місію: за традицією, яка стала невід’ємною частиною святкування Дня Державного Прапора в області, владники вручили перші паспорти громадянина України молодим жителям Чернігівщини.

Святкову концертну програму, в яку увійшли твори патріотичної тематики, подарували учасникам урочистостей солісти колективу концертних виконавців обласного філармонійного центру — заслужений артист України Сергій Сулімовський і Ольга Печко. Під потужні і ліричні акорди відомої пісні «Прапор України» артисти балету Академічного народного хору філармонійного центру розгорнули величний державний прапор.

Провели урочистості Інна Василенко та Дмитро Обєдніков.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-центр обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Back to top button