Культура

День Незалежності України Батурин зустріне концертом відомої співачки

Серце української державності, гетьманська столиця України спалахне барвами української енергії та екзотики.

24 серпня на День Незалежності в Цитаделі Батуринської фортеці, місті, де творилася українська державність, о 19:00 відбудеться велике святкове шоу.

У концерті візьмуть участь співачка My Ree, гурти «Новий день» та «Протифаza». Ведучий заходу  – народний артист України Петро Мага. Фіналом свята стане шоу Руслани.

Дуже символічно для Руслани 24 серпня виступати саме в Батуринській фортеці, адже тернистий шлях до незалежності країни починався з Гетьманщини.

«Я відкрила для себе історичне місто Батурин. Хто не був на Чернігівщині та Сумщині, той не знає справжньої України.  З цим містом пов’язана діяльність Івана Мазепи та Пилипа Орлика – автора першої Конституції України, що вважається однією з перших у Європі. Тут жив і творив Кирило Розумовський, який зробив неоціненний внесок в історію України, а Андрієві Розумовському Бетховен присвятив свої П’яту та Шосту симфонії. Я відкрила для себе багато того, чого не знала раніше. Наближається День Незалежності України – час творити свою країну самостійно», –  коментує свій концерт Руслана.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button