Культура

До Ніжина кличуть на фестиваль «Його величність Ніжинський Огірок»

Свято огірка в Ніжині проводять щороку у вересні. Цьогоріч — 14 вересня, у суботу, на території Шевченківського парку (м. Ніжин Чернігівської області; маршрутки їздять від залізничного вокзалу: №№ 39,7,15,16, зупинка «Парк»).

Особлива колоритність фестивалю у всьому: креативних учасниках, оригінальних виступах творчих колективів, ексклюзивних огіркових смаколиках, стравах, позитивних емоціях, у неймовірному святковому настрої й ніжинській гостинності.

Програмою передбачено концертний маринад, присмачений музичними й танцювальними спеціями з відтінками гумору, фантазії й креативу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину втретє завітає масштабний літературний фестиваль Lуtavrу

А ще ви зможете придбати унікальні сувеніри, зроблені ніжинськими майстрами, поповнити свою кулінарну книгу авторськими рецептами страв з огірків, поновити сторінки соцмереж класними фото з ніжинського фестивалю.

Цьогоріч народним голосуванням визначатимуть переможців з дизайну посуду (банки, діжки тощо) для зберігання огірків(працюватиме окремий майданчик). Найкращі отримають грошову винагороду. А для тих, хто присмачить усе це національним колоритом, українським гумором, додасть заходу фантазії й самобутності, готують подарунки від ніжинського майстра-бондаря І. Ф. Щербака та організаторів свята.

Джерело: mynizhyn.com

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button