Культура

Драйвово та суперово: у Коропі пройшов кольоровий фестиваль (Фото)

Жовтий, синій та зелений, ціла веселка барв, сміх та радість, запальні танці й розваги – такою була вчора центральна площа Коропа, на якій відбувся фестиваль фарб Холі.

Підтримку святу надав відділ культури та туризму Коропської селищної ради спільно з її сектором сім’ї, дітей, молоді та спорту. Захід був присвячений Дню Європи, і пройшов під гаслом «Молодь громади – за здоровий спосіб життя.

Про це повідомили у секторі інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради.

До Коропа запросили організатора фестивалів фарб Дмитра Скуратова, який проводить такі свята по всій Україні.

Разом із коропчанами він провів чимало конкурсів та ігор, в яких можна було виграти фарбу. Дійство проходило під запальну сучасну музику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині вперше провели фестиваль близнюків

Свято вдалося, зібрало чимало учасників, навіть попри те, що вдень у Коропі пройшла злива із градом.

«Небеса нам сприяють: абсолютно у всіх містах, де ми бували, завжди сонячно, − розповів нам пан Дмитро. – Дякую, що нас запрошують, це дуже приємно, і ми завжди ми їдемо з радістю, із посмішкою, з емоціями, щоб подарувати гарний настрій і драйв. Коропчани – молодці! Драйвово, супер, кольорово! Погляньте на їхні усміхнені обличчя – всі щасливі, всі задоволені. Я думаю, що таке свято потрібне в кожному місті країни».

 

Ще статті по темі

Back to top button