Культура

Духовий оркестр оновив свою програму (Фото)

Колектив духового оркестру Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Ткачука омолодився – до нього прийшли нові музиканти. Оновився й концертний репертуар оркестру. Нова програма колективу «А музика звучить» була презентована глядачеві 20 листопада 2018 року на сцені філармонійного центру.

Про це повідомляють у прес-центрі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

До програми увійшли популярні твори вітчизняних і зарубіжних композиторів. Значну частину програми становлять авторські композиції Анатолія Ткачука. Маестро каже: представляти прем’єри власних творів важко і приємно водночас. Але якщо вони прийняті виконавцями, припали їм до серця, музиканти залюбки дарують їх слухачам. І слухачі сприймають їх так, як хотілося б автору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбувся концерт-реквієм у пам’ять про жертв Голодомору

У програмі «А музика звучить» узяли участь і вокалісти – лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів Марина Коваленко й Андрій Рекун. На думку Анатолія Ткачука, вони чудово вписалися в динаміку, в тембр духового оркестру.

Нова програма духового оркестру філармонійного центру фестивалів та концертних програм подарувала справжнє музичне свято глядач і була тепло ними сприйнята.

Ще статті по темі

Back to top button