Культура

Фестиваль «Обдаровані діти Сновщини» зібрав 225 юних талантів (Фото)

Відбувся другий районний фестиваль дитячих талантів «Обдаровані діти Сновщини» для юних артистів і митців із різних куточків громади.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбудеться Перший театральний фестиваль для дітей і молоді

Минулого року за пальму першості в семи номінаціях змагалися понад 150 дітей. З огляду на неабияку популярність фестивалю, цьогоріч участь у мистецькому заході взяли вже 225 юних артистів, які демонстрували свої таланти в таких номінаціях: хореографія (класична, народна, бальна та сучасна); вокал – соло (академічний, народний, фольклор, естрадний, джазовий); вокальні гурти (академічні, народні, фольклорні, естрадні, джазові); музично-виконавче мистецтво: сольне музичне виконання на музичному інструменті, музичні гурти: духові, народні, джазові, оригінальний жанр (художнє слово, театр, театр мод тощо), образотворче мистецтво та декоративно-прикладна творчість на тему «З Україною в серці!».

За підсумками проведення конкурсу гран-прі фестивалю заслужено виборов талановитий вихованець Сновської дитячої музичної школи ім. Н.Г. Рахліна Данило Корінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбудеться фестиваль “Мандрований віршень”

«Уже другий рік поспіль, спостерігаючи за виступами конкурсантів, укотре розумієш, які все ж таки талановиті наші діти та як важливо з дитинства підтримувати творчу молодь і сприяти її розвитку.

І я думаю, що кожен глядач, який був учора у Сновському будинку культури, отримав щире задоволення і піднесений настрій від яскравих виступів наших юних артистів», – зазначив Ігор Вдовенко.

Ще статті по темі

Back to top button