Культура

Капела бандуристів ім. Остапа Вересая створила свято для діток реабілітаційного центру (Фото)

Артисти Капели бандуристів імені Остапа Вересая Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм завжди бажані гості у Чернігівському центрі медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження», оскільки вже кілька років поспіль вони дарують дітям дивовижні святкові концерти.

20 грудня колектив знову завітав до Центру, аби привітати дітей зі святом Святого Миколая. Маленькі та дорослі глядачі мали змогу насолодитись красою української пісні, яка наповнює серця світлими та чистими почуттями. Прийшов до діток на свято і сам Святий Миколай з солодкими подарунками.

Про це повідомляють у прес-центрі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Як розповіла заслужена артистка України, художній керівник та головний диригент капели бандуристів Раїса Борщ, кожного разу, коли артисти збираються до центру «Відродження», завжди намагаються підготувати таку програму, яка б враховувала особливі потреби дітей, які проходять реабілітацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський музей ім.Г.Галагана підготував святкові заходи

«Для нас важливо, щоб кожна дитинка, незалежно від тяжкості її хвороби, під час нашого виступу не відчула себе обділеною увагою. Саме тому під час виконання своїх номерів артисти капели намагаються безпосередньо взаємодіяти з дітьми, за можливості, спонукаючи їх рухатись або підспівувати», — каже пані Раїса.

За її словами, надзвичайно приємно, коли діти радіють, то ж Капела бандуристів імені Остапа Вересая і надалі робитиме все, аби особливі дітки відчували свято і свою залученість до активного життя.

Ще статті по темі

Back to top button