Культура

Книжковий пікнік відбувся у Березовому гаю (Фоторепортаж)

Новий проект «Книжковий пікнік у Березовому гаю» під гаслом «Читаємо усією родиною!» започаткувала Чернігівська обласна бібліотека для дітей.

У книг немає канікул! І тому теплого літнього ранку 29 червня бібліотекарі з книжками, журналами, іграшками завітали до парку Березовий гай, де завжди відпочивають діти і дорослі. Пікнік розпочався з флешмобу «Будьмо знайомі!», а далі в імпровізованому читальному залі діти разом із батьками, бабусями й дідусями роздивлялися та читали книжки, журнали, брали участь у вікторинах, відгадували загадки та слухали казки. Було весело і гамірно, та водночас цікаво і пізнавально.

Проект зацікавив дітей і дорослих, адже без книги відпочинок не такий яскравий.

Цього сонячного дня, це вже вчетверте, бібліотека прийшла з новим проектом «Шалені бібліобджілки» на який уже чекали дітки з батьками. Всі книги були присвячені саме бджілкам.

Бібліотекарі розповіли діткам, які корисні ці комахи, для чого взагалі вони потрібні людям. Вся розповідь супроводжувалась іграми та розвагами. А насамкінець дітки розмальовували картинки зі стільниками, а найактивніші отримали ще й подаруночки. Отак у Березовому гаю дітки граються і відпочивають.

Фоторепортажі текст Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button