Культура

Котофото та історії тварин-безхатьків: у Чернігові організують волонтерську виставку світлин

Учасники фотоклубу «Прекрасне поруч» виступили з ініціативою створити виставку світлин із зображенням вихованців Ветеринарно-стерилізаційного центру «Крок до тварин», що працює у Чернігові з 2018 року та займається виловом безпритульних тварин, їх стерилізацією, вакцинацією від сказу та наданням допомоги травмованим або важкохворим собакам і котам. За рік у Центрі побували 1604 безпритульні тварини.

Як повідомляють у Чернігівській міській централізованій бібліотечній системі, ініціативу організувати таку виставку виявила одна з учасниць фотоклубу Наталія Василинчук. Її мета – привернути увагу містян до проблем безпритульних тварин.

У кожного з собак і котів, представлених на фото, –– своя історія. Наприклад, одноокий кіт на прізвисько Термінатор навіть став відомим на всю Україну. Він веде власний блог в Instagram, де розповідає про життя безпритульних тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відкриється виставка дитячих творчих робіт

На фотовиставці представлені понад три десятки робіт учасників фотоклубу Інни Буглак, Наталії Василинчук, Маргарити Денисенко, Юрія Кравцова, Олени Куннової, Юлії Лисої та Сергія Тарабари.

Фотовиставка «Крок до тварин» відкрилася 6 серпня в читальному залі бібліотеки ім. М. Коцюбинського та діятиме протягом двох тижнів.

67624742_2608802592487310_1337015356375433216_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button