Культура

«Мальовничі річки нашого краю»: дітлахів запрошують долучитись до конкурсу малюнків

Цьогоріч Україна переживає складні часи – війна знищила сотні міст, сіл та людських життів, змусила страждати дітей та дорослих, які були вимушені покинути свої домівки. Але ми лишаємося сильними, єдиними та незламними і віримо в нашу перемогу!

В такий нелегкий час Деснянське басейнове управління водних ресурсів запрошує школярів та дітлахів трошки відволіктися від всіх проблем та незгод і долучитися до конкурсу дитячого малюнку «Мальовничі річки нашого краю», приуроченого до Дня Десни- 2022.

До участі запрошують всіх бажаючих трьох вікових категорій:

І група – віком від 5 до 7 років;

ІІ група – віком від 8 до 12 років;

ІІІ група– віком від 13 до 16 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині стартує екологічний конкурс

Малюнки необхідно виконати у форматі А-3 у довільній живописній формі та надіслати на адресою проспект Перемоги, 39-А, м. Чернігів, 14017 до 5 вересня 2022 року. Телефон для довідок (0462) 678-103.

На зворотному боці, або в додатку до роботи потрібно зазначити розбірливо українською мовою:

назву роботи;

прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;

контактний телефон батьків.

Надіслані роботи будуть опубліковані на офіційній сторінці Деснянського БУВР в Фейсбук, а автори найкращих робіт отримають заохочувальні призи.

«Також звертаємо вашу увагу, що всі творчі роботи, надіслані на конкурс, не підлягають поверненню авторам. Управління залишає за собою право використовувати дані малюнки для публікації в інтернеті, виготовлення друкованої продукції, підготовки презентацій, виставок, транслювання на телебаченні тощо», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button