Культура

10 модних трендів літа 2016 (Фото)

Влітку кожній дівчині більше, ніж зазвичай, хочеться вражати оточення своєю красою і чарівливістю, а для цього, звичайно, треба добре знати модні віяння сезону, що прийшов.

Знамениті дизайнери світу моди вже представили свої літні колекції і, уважно їх вивчивши, можна без зусиль скласти список того, що цього сезону, поза сумнівом, буде в тренді.

  1. Відкриті плечі

34f68013dcc0d5cb688dacbda0741169Так, голі дівочі плечі завжди приковують до себе погляди, особливо влітку, коли тіло придбаває спокусливий шоколадний відтінок загару! Повністю відкриті плечі або наряд з невеликими вирізами на них — усе це дві сторони однієї медалі.Kate-Spade-1

2. Рюші, волани і бахрома

Що в одязі може бути женственнее і романтичнее цих елементів? Хіба що мереживо,
волани і квіткові принты, які також актуальні цього сезону.

3. Смужка

Tadashi-ShojiСмужка — вічний тренд. Одяг з таким декором завжди виглядає дорого і красиво. Смужка може бути як горизонтальною або вертикальною, так і спрямованою під кутом.

4. V-подібний виріз

У колекціях цього сезону багато дизайнерів прикрасили свої моделі одягу V-подібним вирізом. Як у ансамблі з вдалим аксесуаром, так і без нього подібні моделі виглядають дуже елегантно.

5. Багатошаровістьcarolina_herrera_0

Різні за кольором і фактурі тканини, що стелються один на одного, роблять створений образ цікавішим і стильнішим, тому багатошарові композиції популярні вже не перший сезон.

6. Стиль мілітарі

versace-spring-summer-2016-mfw3Цей стиль в одязі став популярний в 80-х, коли знамениті дизайнери Christian Dior і Louis Vuitton створили моделі жіночого одягу з військовою тематикою (military — від англ. військовий). Сьогодні нетривіальні комплекти в стилі мілітарі все ще актуальні.

7. Асиметрія6

Неправильні лінії і явно непропорційні один одному фрагменти одягу сьогодні
надзвичайно популярні. Ансамблі з подібним декором виглядають яскраво, нетривіально і стильно.

00180fullscreen8. Чоловічі речі

Елементи гардеробу, одяг, що дисгармоніює з іншим комплектом, можуть значно видозмінити і прикрасити образ: досить додати в створений look піджак з типово чоловічої жорсткої тканини або широкий ремінь, немов запозичений з чоловічої шафи.

9. Джинсова тканина1458654419-00152220-04

Джинси — надзвичайно практична і завжди модна річ. Їх можна поєднувати як з одягом офісного стилю, так і з недбалими топами і майками. Що стосується нинішнього сезону, в нім актуальні повністю джинсові комплекти: джинси і джинсові куртки або жилети, джинси з сорочками і майками із стилізованої під джинси тканини.

10. Індивідуальність

Як би не була принадна і красива модна індустрія і як би не були сліпучі моделі, що демонструють речі від іменитих дизайнерів, не варто сліпо гнатися за модою. Індивідуальність — родзинка кожної жінки, а образи, створені під копірку глянсових журналів, не можуть бути унікальні. У гонитві за красою і модою дуже важливо зуміти зберегти власний індивідуальний і неповторний стиль.

Джерело: TerraWoman.UA

Ще статті по темі

Back to top button