Культура

«На підборах до відновлення!»: у Чернігові відбудеться артпроєкт «Fashion скарбниця»

Артпроєкт «Fashion скарбниця» відбудеться 23 серпня в місті Чернігів. Знакова подія, що об’єднає красу, вишуканість, музику та образотворче мистецтво, відбудеться в Чернігівському художньому музеї ім.Г.Ґалаґана (м. Чернігів, вул.Музейна, 6)

Під гаслом «На підборах до відновлення!» українські дизайнери продемонструють свої колекції одягу та поділяться історіями їх створення в умовах війни.

Уперше проєкт пройшов у 2016 році й був ініційований чернігівськими мисткинями Галиною Вульверсон та Оленою Роговою.

Цього року проєкт реалізовується об’єднанням «Єдиний мистецький простір Чернігівщини» у колаборації з Оленою Роговою та за підтримки партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта до Дня Незалежності випускає нову марку «Україна – Мати»

Проєкт не є комерційним, а також має на меті спрямувати частину грошей на підтримку ЗСУ.

Цьогорічний показ відбудеться в оновленому виставковому залі Чернігівського художнього музею, а релакс-частина – у затишному саду музею під зоряним небом серед квітів і дерев.

Свої нові колекції представлять Євгенія Гордюк, Чернігівське училище побуту, бренд «Воробей», магазин українського виробника «Промінь» під керівництвом Оксани Сокоцької та стиліст магазину «Пушап» Олена Романюк.

Гості проєкту разом із викладачами артстудії «Колібрі» створять картину. В межах заходу відбудеться аукціон, лотами на якому будуть, зокрема, картини відомих у Європі художників Олександра Онищенка та Геннадія Єршова.

Фотозона буде створена в стилі графіті Андрієм Ковтуновичем, художником, який працював над оскароносним фільмом про Вінсента Ван Гога. Музичний настрій створить джазовий гурт BENTEGA.

Дрескод заходу – українська ідентичність. На гостей чекають вишукані закуски та легкі напої.

Ведучі заходу – Ярослава Мишакова та Іван Матвєєв.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button