Культура

«Невчасно»: у Чернігові показали нову комедійну виставу

Надзвичайно глибоке враження справила на глядачів представлена цього четверга на чернігівській сцені творча робота талановитого акторського дуету – комедійна вистава «Невчасно», поставлена режисеркою Анастасією Кузик за п’єсою сучасної української письменниці Лани Ра. В обмеженні експериментального простору, який надзвичайно скорочує відстань від глядача до сценічного дійства, відбувалося фантазійне спілкування головного героя зі своїм Янголом-охоронцем, звучали монологи-роздуми над сутністю життя, здійснювалися мандри у минуле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський драмтеатр готується до відкриття нового театрального сезону

Ця інтригуюча життєствердна оповідь про віру у свою невипадковість знайшла жвавий відгук глядацької аудиторії. Глядачі емоційно реагували на кожну жартівливу репліку, з цікавістю спостерігати за сценічними перипетіями героїв вистави, пильно слідкували за несподіваними поворотами сюжетної лінії, зі співчуттям сприймали полемічні діалоги архітектора Миколи Бордюрного (арт. Микола Лемешко) та його Янгола-охоронця (арт. Євген Бондар). Яскрава творча робота цього драйвового акторського дуету викликала неабияке захоплення публіки, котра наприкінці вистави влаштувала справжні овації і, стоячи, дякувала виконавцям за виразні образи, створені на сцені.

Сподіваємось, що ця насичена глибоким філософським змістом історія спонукатиме глядачів до роздумів над життєво важливими питаннями, допоможе усвідомити свою особистісну неповторність, залишатиме в душі глибокий слід від яскравих емоційних переживань і бажання знову й знову приходити на зустріч з дивовижним світом театрального мистецтва.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру

Ще статті по темі

Back to top button