Культура

«Незвідану» виставку представлять чернігівцям

9 вересня 2021 року в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Ґалаґана (м. Чернігів, вул. Музейна, 6) відбудеться відкриття фотовиставки «Незвідана» Чернігівської організації Національної спілки фотохудожників України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Її творчість бачив кожен житель області: в Чернігові організована виставка відомої художниці (Відео)

Цього року художньою радою до показу було відібрано світлини двадцяти українських фотографів. Темою виставки 2021 року обрали унікальність і самобутність Чернігівщини, її природи, пам’яток, ремесел, традицій тощо. «Незвідана» – таку назву обрали для цього завдання.

Мета виставки – відкрити не розкручені, але надзвичайно цікаві місця і старожитності, показати через естетичну складову туристичну привабливість Чернігівської області, познайомити глядача з талановитими фотомитцями Чернігівщини, зануритись в атмосферу творчості та конкурсного азарту серед фотографів-аматорів і досвідчених фотохудожників.

В експозиції представлено роботи, зроблені протягом 2020-2021 років. У них переплетені історія, фактури, змісти, людські долі, і звісно, особистість і майстерність самого автора (фотографа), його унікальне бачення та любов до рідної країни.

Початок о 16:00.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button