Культура

Прем’єрна вистава в англійському стилі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка відбулася нова прем’єрна вистава «Як боги впадуть, то безпечно не буде» сучасної англійської письменниці у постановці запрошеного молодого режисера Вікторії Філончук та її сестри як художника.

Річ у тім, що на конкурсі від Британської Ради в Україні серед понад 40 молодих режисерів за рішенням суддів право на постановку однієї із запропонованих п’яти драм отримали десятеро митців, серед них і з чернігівського театру.

Це щире та дещо гротескне зображення стосунків матері та її дорослої дочки, яке розгортається від чесних, відвертих розмов про повсякденність до істини їхніх непростих стосунків.

Це розмова тривалістю в життя, сконцентрована в одній годині. Глибоке хвилювання викликає творча робота акторського дуету – заслуженої артистки України Наталії Максименко і провідного майстра сцени Тетяни Шумейко, чиєю майстерністю створено таку цілісну і вражаючу за своїм емоційним впливом інсценізацію цього філософського твору.

Фоторепортаж і текст Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button