Культура

Сучасність і класика на сцені чернігівського драмтеатру

Бажаючи залучити до театру якомога ширше коло глядачів творчий склад Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка намагається щоразу запропонувати своїм шанувальникам різножанрові вистави на різні глядацькі смаки. Тож восьмого грудня в експериментальному просторі малої сцени відбувся показ вистави «Невчасно» за твором сучасної української письменниці Лани Ра.

Історія про молодого обдарованого, але невпевненого у собі, архітектора, поставлена молодою режисеркою Анастасією Кузик, у виконанні двох молодих талановитих акторів Євгена Бондаря і Миколи Лемешка незмінно викликає зацікавленість не тільки молодіжної аудиторії, а й глядачів старшого віку, які у відвідуванні театру знаходять для себе як естетичне задоволення, так і джерело для роздумів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка чернігівського драмтеатру отримала Президентську стипендію

А наступного п’ятничного вечора любителям вітчизняної драматургічної класики було запропоновано переглянути славнозвісну «Кайдашеву смію» за твором І.Нечуй-Левицького, яка упродовж багатьох років викликає прихильність чернігівського глядача. Після закінчення кожної з вистав вдячна публіка вшановувала артистів дружними оплесками, дякуючи за приємні миттєвості спілкування з улюбленим мистецтвом театру.

Отже, слідкуйте за театральними афішами та інформацією на сайті театру і приходьте переглянути творчі роботи шевченківців, які завжди раді поділитися з глядачами своїми мистецькими здобутками.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру 

Ще статті по темі

Back to top button