Культура

«Сяйво Чернігівщини»: в обласному центрі працює фотовиставка, присвячена підприємцям

Фотовиставка «Сяйво Чернігівщини», присвячена Дню підприємця, який відзначається щорічно в першу неділю вересня, працює від сьогодні на алеї поблизу Катерининської церкви.
Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації.

У експозиції представлені фото 25 полеглих у російсько-українській війні підприємців. Серед них четверо загинули з 2014-го по 2020 рік, інші – вже за період повномасштабного вторгнення росії.

Крім того, можна побачити світлини підприємців-захисників, які сьогодні боронять країну, а також підприємців-волонтерів. Є й фото зруйнованих ворогом або вже відновлених підприємств.

«Першочергово хочеться вшанувати пам’ять колег, які віддали життя за рідну землю. Більшість хлопців, портрети яких тут є, полягли, боронячи саме Чернігівщину, – зазначила голова ГО «Сяйво Сіверщини», яке опікується питаннями бізнесу, Ірина Березинець. – Звісно ж, варто дякувати й всім іншим, хто вже з перших годин повномасштабного вторгнення теж «став до бою»: власною технікою та зусиллями облаштовував блокпости, готував і розвозив їжу, шукав необхідне для військових і цивільних. Зараз підприємці тримають економічний тил, роль якого важко переоцінити».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button