Культура

“Тільки ви і музика”: у філармонії представили програму до Міжнародного дня музики

Міжнародному дню музики артисти обласного філармонійного центру присвятили концерт “Тільки ви і музика”. 1 жовтня 2024 року чернігівські шанувальники музичного мистецтва мали змогу насолодитися вишуканою програмою, в якій звучали і класичні твори, і сучасні композиції — програмою, якій недарма дав назву слоган концертних програм філармонійного центру.

Музика — це мова, яку розуміє кожен, це мистецтво, що долає кордони, єднає серця і розширює горизонти. Тож пісні, що прозвучали у програмі, дали можливість публіці зануритися у різні культурні контексти і дозволили відчути різноманітність та багатство світової музичної культури. Твори вітчизняних авторів, що відображають сьогоднішні настрої українців, звучали разом з популярними зарубіжними хітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика в стилі електроніки та власні пісні: співачка з Чернігова розповіла про свою творчість (Відео)

1 жовтня відзначається не тільки Міжнародний день музики, а й День захисників і захисниць України. Учасники концерту підкреслили: “У ці хвилини ми згадуємо всіх, хто захищає нашу країну. Вклоняємось їм низько та молимось за них…”

У програмі “Тільки ви і музика”, зрежисованій Олександром Сєроштановим і Мариною Маккей, взяли участь солісти філармонійного центру заслужений артист України Сергій Сулімовський, Ілля Латиш, Юлія Литвин, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Тетяна Олійник, Світлана Примак, Яна Сидоренко, Богдан Тонкошкурий, Ксенія Трубіна; артисти Театру танцю «Екватор» — Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Тетяна Герус, Світлана Києвицька, Світлана Кугук-Головач, Ангеліна Костенко, Артем Коптель, Дмитро Костенко.

Проєкт “Тільки ви і музика” ще раз підкреслив:  музичне мистецтво — це сила, яка об’єднує, надихає і приносить радість.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button