Суспільство (відео)

Музика в стилі електроніки та власні пісні: співачка з Чернігова розповіла про свою творчість (Відео)

«Це головне, чим я займаюсь у своєму житті. Це головна професія, головне задоволення. Це те, чим я надихаюсь. І ким я є»,- Наталія Случук (Nata Kalina), чернігівська співачка.

Чернігівка Наталія Случук створює музику в стилі електроніки. Цей жанр у музиці обрала недарма, оскільки, як зазначає співачка, електронний напрям спроможний наповнити слухачів позитивними емоціями, відволікши від подій сьогодення.

«Моя головна ідея і бажання писати музику саме електронного напрямку. Це різні стилі – це електроніка, драм-н-бейс і просто легка поп-електроніка.

Про те, що коли людина танцює, вона на цій хвилі, вайбі, не помічає просто навколо нікого, просто віддається ритму»,- Наталія Случук (Nata Kalina), чернігівська співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курйози на сцені, особисті трагедії та реальні емоції: Наталія Рибенок – чесно про своє акторське життя

На більш професійному рівні писати пісні Наталія Случук почала ще в 2014 році. Проте від початку повномасштабного вторгнення на територію України її пісенний і музичний доробок значно збільшився.

«Багато дівчат виїхало за кордон від початку повномасштабної війни, я виїжджала буквально на два місяці. І коли я приїхала сюди у 2022 році після деокупації, в мене натхнення аж вирувало. І я взялася писати пісні одна за одною.

Дуже важко, коли ти працюєш на приватних святах або у закладах. Тобі диктують якісь умови, напрям і так далі. Дуже важко не втратити себе»,- Наталія Случук (Nata Kalina), чернігівська співачка.

Тексти пісень Наталія Случук пише українською й англійською мовами. Більшість музичних третів створені у співпраці з іншими чернігівськими музикантами.

«Були пропозиції писати і тексти. Це забирає частину мене, мого натхнення. Тому я вирішила трішки побути егоїстичною, я буду писати тільки для себе.

Англійську мову я дуже люблю. Також хочу залучати іноземну аудиторію для прослуховування. Вона у нас в принципі є. Тому хочу не тільки в межах України мати слухачів, але й за її межами»,- Наталія Случук (Nata Kalina), чернігівська співачка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Оксана Замятіна

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button