Культура

У бібліотеці Короленка відбулася презентація альманаху «Мандрівні вірші»

17 серпня відбувся фінальний захід у межах проекту «Мандрівний поетичний бібліопростір А+», який реалізується Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка за підтримки Українського культурного фонду у рамках програми «НОРД: навчання, обміни, резиденції, дебюти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ічнянщині Ольга Штепа презентувала книгу “Коромисло долі”

Поетичні читання «Мандрівні вірші» стали справжнім святом поетичного слова та музики. Адже тут зустрілися та поділилися своєю творчістю талановиті митці із Ніжина, Новгорода-Сіверського, Куликівки, Прилук, Чернігова − учасники «Мандрівного поетичного бібліопростору А+».

Під час заходу прозвучало дуже багато подяк. Учасники дякували організаторам за можливість бути в оточенні поезії, оцінити свої уміння та поділитися своєю творчістю. Поети мали нагоду похвалитися і своїми особистими творчими досягненнями − новими збірками поезій. Наприклад, нещодавно вийшла у світ збірка віршів під назвою «Зустріч випускників» Олександра Гадзінського, скоро чекаємо на презентацію нової книги «Бурштиновий рай» Ліни Ланської.

Поетичними творами, які прозвучали на зустрічі, учасники презентували альманах «Мандрівні вірші», який став основним підсумком проекту. Читачі тут знайдуть глибокодумні та ліричні твори поетів різних поколінь, уподобань та професій, об`єднані любов`ю до рідного краю та України.

result_IMG_2207

Чернігівська ОУНБ

Ще статті по темі

Back to top button