Культура

У Чернігові пройде гранд-фінал Національного конкурсу краси «КНЯГИНЯ УКРАЇНИ»

Гранд-фінал XIV Національного конкурсу краси «КНЯГИНЯ УКРАЇНИ-2019» відбудеться 14 грудня в Чернігівському драмтеатрі ім. Т. Шевченка. 20 красунь з усієї України будуть змагатися за почесне звання «Княгиня України».

Ведучим, як завжди, буде незрівнянний шоумен Діма Коляденко, а хедлайнером Гранд-фіналу буде тендітна та харизматична співачка Alyosha!

Також для вас співатимуть запальні ULA, Ірина Шабан та Валентина Яремчук!

Національний конкурс краси «Княгиня України» — один з небагатьох, участь в якому абсолютно безкоштовна для учасниць. Одні з головних умов для конкурсанток – мати українське громадянство, обов’язково володіти державною мовою і бути патріоткою своєї країни, бо переможниця конкурсу — це представниця України на міжнародному Олімпі серед красунь всього світу і вся країна має пишатися своєю Княгинею!

Здобути перемогу в конкурсі дівчатам буде не легко. Потрібна не лише краса, а й розум, ерудиція, витонченість, шарм, характер, харизма, сила волі й грація. Саме цими якостями відзначалися давньоруські княгині, саме такі якості притаманні нашим сучасним жінкам, які вже досягли успіху у кар’єрі та особистому житті і саме вони будуть необхідні учасницям для перемоги 14 грудня.

Конкурс проходитиме за підтримки Чернігівської обласної та міської влади.

Княгиня-2019_банер_150х70

☎️ каса: (0462) 77-44-80 (з 11:00 до 19:00, окрім понеділка)

➡️ Замовлення квитків: ☎️ (0462) 931-821, 675-280.

➡️КВИТКИ В КАСІ ДРАМТЕАТРУ від 60 грн.

Онлайн-продаж:  https://concert.ua/uk/booking/knjaginja-ukrayini-chernigiv/

Ще статті по темі

Back to top button