Культура

У Чернігові триває прем’єрний показ яскравої музичної вистави «Попелюшка» (Фото)

Майже щодня до кінця грудня в Чернігівському драмтеатрі ім. Т.Г.Шевченка триватиме прем’єрний показ яскравої музичної вистави «Попелюшка» за казкою Шарля Перро з неодмінною участю дітлахів, що приходять до театру, у веселій ігровій інтермедії біля Новорічної ялинки.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка.

Цього четверга в театрі було проведено благодійний захід для дітей, чиї батьки захищають країну у складі ЗСУ. Близько сотні хлоп’ят і дівчат спочатку захоплено гралися біля ялинки з вигадливими Зайчиком і Їжачком, водили хоровод зі Святим Миколаєм та Янголом, а потім перейшли до глядацької зали на перегляд спектаклю.

Вони радо віталися з Королем казкового королівства (нар.арт.України Валентин Судак), познайомилися з Лісничим (арт. Валентин Корінь) та його донькою Попелюшкою (арт. Альона Броницька), досхочу насміялися із зарозумілої Мачухи (засл.арт.України Антоніна Баглій) та її незграбних дочок Ганни (арт. Ганна Колеснікова) і Маріанни (арт. Катерина Ткачук). Були зачаровані появою доброї Феї (арт. Світлана Бойко) та її юного Помічника (арт. Маргарита Брагіда), кришталевих черевичків і золотої карети. Разом з Попелюшкою раділи знайомству з Принцом (арт. Олександр Манастирський) та Міністром бальних танців (арт. Альберт Лукашов). Допомагали у примірках кришталевого черевичка, які проводили в залі королівські солдати (артисти Станіслав Аракільян, Євген Бондар, Микола Лемешко). І щоразу відгукувалися оплесками на мальовничі хореографічні композиції у виконанні артистів балету.

Особливістю цього благодійного заходу став виступ після вистави голови громадської організації «Конгрес азербайджанців Чернігівської області» Іскандера Велієва, який привітав присутніх з Новорічними святами, подякував воїнам Збройних Сил України за стійкість і мужність і запросив діток отримати подарунки, підготовлені цим громадським об’єднанням.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру
Фотограф: Родіон Тишкевич

Ще статті по темі

Back to top button