Культура

У Чернігові відбудеться V Фестиваль молока

25 серпня цього року в обласному центрі вже вп’яте пройде Фестиваль молока. Локація – Центральний парк культури та відпочинку. Наразі триває етап підготовки.

Оргкомітет фестивалю під керівництвом директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрія Ткалича зібрався сьогодні, 24 липня, щоб обговорити програму та узгодити всі організаційні питання.

Так, окрім продажу молочної продукції місцевими товаровиробниками, пропонується проведення майстер-класів, культурно-розважальних і спортивних програм, конкурсів, фотозон тощо.

Усе для того, щоб популяризувати товари місцевих виробників, донести інформацію про користь молочних продуктів, а також організувати дозвілля як для дорослих, так і дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині проходить фестиваль кіно та мистецтва «Капелюш»

Організатори сподіваються, що захід традиційно збере велику кількість людей. Тож готують цікаву та змістовну програму. Відомо, що вже виявили бажання представити свою продукцію 34 виробники. Профільний Департамент ОДА запрошує всіх зацікавлених долучитися до участі у фестивалі. Телефон для заявок на участь і пропозицій: (0462) 77-89-37.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button