Культура

У дворику філармонійного центру була представлена моновистава

Дворик Чернігівського обласного філармонійного центру давно став одним з найпопулярніших сценічних майданчиків міста. По-суті, сцена просто неба є відкритим мистецьким простором для митців Чернігівщини, який дозволяє реалізовувати різноманітні культурні проєкти.

23 червня 2023 року відомий чернігівський актор Микола Бичук представив тут моновиставу “Чому люди не…?” у постановці Євгенія Сидоренка. Моновистава має численних шанувальників, адже демонструвалася вона не тільки на багатьох майданчиках в Україні, а у світі. Відкрив нинішній показ головний режисер філармонійного центру Дмитро Обєдніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріляний загарбниками пам’ятник Шевченку відновили на Чернігівщині (Фото)

Для героя вистави гамлетівське “бути чи не бути?” — питання одного кроку з даху багатоповерхівки. Втекти від себе чи розібратися у собі і знайти новий сенс у житті? Екзистенційний вибір — привід говорити: з собою, зі своїм плащем, з глядачами, з Богом. Це привід ставити нескінченні питання “чому?”. “Від повного внутрішнього розлому до набуття нових сенсів”, — так про свого персонажа каже актор.

Богопошук героя Миколи Бичука був тепло прийнятий публікою, яка цього вечора зібралася у затишному дворику обласного філармонійного центру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Back to top button